BEAUTY FAVORITTER JUNI 2017

LATEST PURCHASE – BALENCIAGA BAG

img_2412img_2415

BALENCIAGA CITY

Jeg har efter langs tids overvejelse endelig købt min drømmetaske. Jeg har købt den populære Balenciaga City. Jeg har lige siden min konfirmation (2014) haft denne taske fra Balenciaga i tankerne, men jeg ville vente og være sikker på, at det var den rigtige taske, eftersom den ikke er billig. Da jeg så stadig efter 3 år var fuldstændig forelsket i tasken, besluttede jeg mig for, at min drøm om tasken snart skulle gøres til realitet.

Jeg har derfor købt tasken. Yaaaah. Det er ved at være noget tid siden, men jeg har ikke lige haft tid til, at lave dette indlæg, og derfor blev dette indlæg udskudt ligesom så meget andet. Men bedre sent end aldrig.

Jeg har købt tasken i sort læder med guld hardware. Jeg er mest til guld, og derfor skulle tasken selvfølgelig have guld hardware, selvom den er en del svære at finde, men det gjorde jeg heldigvis.

(Indeholder affilate/reklame links)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY FAVORITTER JUNI 2017