APRIL WISHES FT. METTE HØGH

KONFIRMATIONSGÆST + JANE KØNIG GIVEAWAY

nyny

INDEHOLDER AFFILATE LINKS: Jakke, ZARA // Nederdel, GANNI // Bluse, SAMSØE & SAMSØE // Taske, ROUGH STUDIOS // Stiletter, ASOS // Øreringe, JANE KØNIG // Ring, JANE KØNIG

Foråret er stille og roligt på vej, og det betyder også, at konfirmationerne kommer tættere på. Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at jeg blev konfirmeret, men jeg husker det som en fantastisk dag omringet af familie og venner. Jeg er også super heldig at skulle til nogle konfirmationer igen dette forår, og det betyder også, at jeg skal have investeret i et nyt formelt outfit.

Jeg synes, at det er vigtigt, at man er klædt ordenligt på til den festlige begivenhed, men jeg synes, at det kan være svært at finde ud af, hvad jeg skal have på, og det tænkte jeg, at andre måske også havde svært ved at finde ud af? På den ovenstående collage har jeg derfor givet et bud på, hvad jeg kunne finde på at iføre mig til dette festlige arrangement. Stilen er meget rå, men stadig med en masse feminine elementer som bl.a. de fine stilletter med bindebånd. Jeg ville også tilføje en masse smykker til dette outfit, da det er med skal at skabe den feminine effekt.

img_2137img_2134img_2139

Som tidligere nævnt er smykker en central del af et festligt outfit, og jeg har derfor i samarbejde med Jane Kønig, fået lov at afholde en giveaway hvor at i kan vinde en halskæde, med de samme vedhæng som jeg har valgt (farven og bogstavet på vedhænget er valgfrit). Det ville være oplagt at iføre sig til både fest og hverdag.

I kan deltage i konkurrencen på min Instagram (@sofiekucken)

2 kommentarer

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APRIL WISHES FT. METTE HØGH