OM AT VÆRE SMUK INDENI

KJOLER TIL STUDENTEN

… Til den røde hue

1. VERO MODA // 2. OTHER STORIES // 3. OBJECT // 4. ASOS // 5. NA-KD // 6. ZARA

… Til den blå hue

7. NA-KD // 8. ARKET // 9. OBJECT // 10. DESIGNERENS REMIX // 11. ZARA // 12. ARKET

Long time no see her på bloggen, men nu er jeg tilbage, og vil lige hurtigt give en opdatering. Hvis i har fulgt med på min Instagram (@sofiekucken), så har i nok set at jeg i torsdags havde sidste skoledag CRAZY! Det betyder at den kommende måned udelukkende kommer til at stå på eksamener og hårdt arbejde, men heldigvis kan jeg allerede nu se en ende på det hele, da jeg bliver student d. 26 juni wuhuu. Det betyder derfor også, at jeg allerede har været i gang med at kigge på en masse flotte kjoler, som jeg kan iføre mig i studentertiden. Jeg har endda lavet to collager med henholdsvis en rød-hue-version og en blå-hue-version, selvom vi alle godt ved, at den røde hue er den rigtige ;)) Dog synes jeg at det er meget nemmere at finde søde kjoler i blå nuancer, hvilket er lidt øv, men sådan er det!

Jeg håber at det kan bruges til inspiration for kommende studenter, men bestemt også for andre, som bare mangler en sød sommerkjole.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM AT VÆRE SMUK INDENI