mine store irritationsmomenter

kjoleguide til GALLA

a-galla-1

1111

AFFILIATE: 1.  H&M // 2. ASOS // 3. ASOS // 4.  H&M // 5. MISSGUIDED // 6. GANNI // 7. ASOS // 8. MISSGUIDED // 9. DESIGNERS REMIX // 10. ASOS

Det er efterhånden snart ved at være årstiden for galla landet over (hvis bare skolerne ikke bliver ramt af lockout). Jeg har derfor fundet 10 forskellige kjoler, som kunne være utrolig smukke at bære til galla. Jeg har prøvet at finde lidt forskellige slags kjoler. Der er både korte, lange, farverige, neutrale og jumpsuits. Hvis jeg skulle have en af de ovenstående kjoler på til galla, ville jeg uden tvivl vælge nr. 10. Den har den smukkeste blå farve og den fineste pasform.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mine store irritationsmomenter