MÅNEDENS DRØMMEKØB

jeg er tilbage

Det er efterhånden længe siden, at bloggen er blevet opdateret. Denne lille tørkeperiode har faktisk været den mest stille periode på domænet, siden jeg startede bloggen tilbage i august 2015. Bloggen har faktisk også snart tre års dag, hvilket er super vildt. Jeg føler egentlig at bloggen er en del af mig, og altid har været det. Derfor er det helt underligt at tænke, at den faktisk kun er tre år. Men på trods af en måneds stilhed grundet manglende lyst og inspiration, så er jeg klar igen. Jeg havde brug for et lille pusterum til at revurdere bloggen og dens indhold. For mig er det vigtigt, at bloggen ikke bliver en sur pligt, men noget som jeg gør, fordi jeg ikke kan undvære denne kreative og personlige side af mig selv, som bloggen jo egentlig er. Jeg elsker mit lille personlige og moderelaterede univers, som jeg har fået etableret igennem bloggen, som egentlig ikke er så lille mere, som jeg nogle gange godt kan tro. Men nu er jeg klar igen. Klar til at inspirere og dele, og forhåbentlig underholde og hjælpe nogle af jer derude.

3 kommentarer

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MÅNEDENS DRØMMEKØB