MÅNEDENS DRØMMEKØB

JAPANESE INSPIRED BOMBER JACKET

box-525x704x100

Jakken kan købes HER

Jeg følger andpants på Instagram og de lagde et billede ud omkring den nye Gestuz kollektion, og den blev jeg selvfølgelig nød til at se. Jeg er vild med hele kollektionen, men denne lækre bomber jakke, fangede mig øjeblikkeligt! Jeg synes at den er helt overdrevet lækker! Jeg elsker det meget maskuline snit på jakken, kombineret med det blomstrede på bagsiden. Det er lige mig! Jeg ville simpelthen elske at eje en jakke som denne! Men synes at 1500 kr. er en del penge at give, især når jeg er en person som elsker at skifte mit overtøj ud!

Derfor har jeg fundet to andre bomber jakker som rummer mange af de samme elementer som jakken fra Gestuz. De er dog en del billigere.

1. HER // 2. HER

Unknown

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MÅNEDENS DRØMMEKØB