travelling to LONDON

irritationsmomenter i min hverdag

Billede fra Tumblr 

Neglelak. Vi kender det nok allesammen, men jeg har seriøst en evig struggle med at skulle sidde stille og lade det tørre. Det har jeg simpelthen bare ikke tid til. Det skal dog ikke lyde som om, at jeg ikke bruger neglelak, fordi det gør jeg! Jeg har faktisk et helt ekstremt forbrug af forskellige nude neglelakker. Mine hænder bliver bare smukkere med flotte og velplejede negle, og derfor duer det bare ikke, at halvdelen af neglelakken er ødelagt under tørringsprocessen. Det er virkelig en evig struggle, som jeg bøvler med flere gange om ugen.

For mig er det altid en kamp, at skulle skifte dyne- og pudebetræk på min dobbeltdyne. Jeg føler ofte, at jeg har det hårdere end når jeg er nede og træne, hvilket er noget af en sammenligning. Måske det også bare er grundet min dobbeltdyne, men forhåbentlig kender nogle andre også til det?

Og i forlængelse af netop dette tror jeg også godt, at jeg kan kategorisere oprydning som en af de mere trælse ting i min hverdag. Jeg har også nogle dage, hvor jeg synes at det er super hyggeligt, men det sker dog sjældent. Selvom at oprydning og egentlig også rengøring, er super træls, så er det også bare noget jeg skal have gjort. Jeg har kun styr på mit liv, når jeg også har styr på min værelse. Sikke en forfærdelig person jeg er haha.

Prioriteringer må egentlig også være noget, som jeg prøver at undgå, men det er bare umuligt. Jeg hader at skulle vælge sjove, fede og hyggelige ting fra min hverdag, fordi jeg skal arbejde, lave afleveringer eller andre mindre spændende ting. Det irriterer mig altid grænseløst, men sådan er livet bare, og det er jeg efterhånden også ved at vænne mig til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

travelling to LONDON