MONTHLY EBAY FAVOURITES 1.0

INSTAGRAM GUIDE

10155516_Black_001_Main_Fotor_Collage

Der er blevet efterspurgt, at jeg fortæller lidt om mine erfaringer, rutiner og meninger om Instagram. Derfor laver jeg denne lille “Instagram Guide.”

Hvad synes jeg om Instagram? Nogle synes at Instagram er overfladisk og ubrugeligt, men jeg synes, at Instagram er en inspirationskilde og underholdende. Jeg bruger meget tid på Instagram og bliver dagligt inspireret af andres billeder. Efter at jeg har fået Instagram bruger jeg næsten ikke Facebook mere, da jeg føler at jeg har nok i Instagram. Jeg elsker, at jeg kan følge med i andres liv og nærmest komme til at “kende” personen. Haha, det lyder måske lidt creepy og som stalking, men er jeg seriøst den eneste som har det sådan? Jeg kan blive inspireret, underholdt og følge med i min familie- og venners liv på Instagram. Hvilket også er derfor at Instagram er den mest brugte app for mit vedkommende.

Hvordan får jeg følgere? Jeg har fået en del spørgsmål omkring, hvordan jeg får flere følgere, men det er utrolig svært at svare på. Jeg tror ikke, at der er en bestemt måde man får følgere på. Det handler om, at ens profil skal være fangende ved første øjekast sådan, at seeren har lyst til at blive ved med at kigge gennem dine billeder.

Hvordan redigerer jeg mine billeder? Jeg redigerer mine billeder til Instagram med appen Afterlight. Jeg redigerer ikke alle mine billeder ens, men redigerer altid billedets Clarify, brightness og contrast. Jeg har prøvet flere forskellige redigerings apps, men afterlight er min fortrukne.

Hvordan kreerer jeg en pæn profil? Det er vigtigt for mig at min Instagram passer sammen fordi, det gør at den bliver pæn at se på. For at lave en Instagram som passer sammen skal der være en rød tråd mellem ens billeder, billederne skal redigeres på nogenlunde samme måde og billedefarverne skal passe sammen.

Hvilke billeder skal jeg poste? Jeg synes man skal poste lige hvad man har lyst til, men der er selvfølgelig en grænse. Jeg kigger gerne på outfit, selfie og mad billeder. Men din Instagram bliver mest personlig hvis, at du viser billeder af ting du interesserer dig for.

Hvis at i har yderligere spørgsmål kan i smide en kommentar, sende en dm på Instagram eller stille mig et spørgsmål på Ask.fm.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONTHLY EBAY FAVOURITES 1.0