MIN ULTIMATIVE BUCKET LISTE

I’M LEAVING FOR USA

befunky-collage-6

I dag starter sommeren for alvor for mig. Lige nu sidder jeg højest sandsynligt i lufthavnen og venter på flyet til Florida. Jeg rejser med min familie, og vi skal tilbringe 3 uger i USA. Vi skal både besøge Orlando, Miami og New York (igen yaaaah) på vores rejse, og jeg glæder mig ufatteligt meget.

Jeg kommer derfor heller ikke til at opdatere super meget på bloggen, men følg med på Instagram for daglige opdateringer (@sofiekucken).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN ULTIMATIVE BUCKET LISTE