3. Advent: Vind YAS bluse fra Christina F

I’M GOING TO NEW YORK

 new_york_is_always_a_good_idea_9166655782_Fotor_Cojllage

Som i nok har læst på overskriften, skal jeg til New York. Jeg skal afsted 3 uger i sommerferien. Jeg skal rejse med EF som er en organisation der er i stort set hele verden. Jeg har valgt at rejse med EF fordi, at jeg har kun hørt gode ting om organisationen, flere jeg kender har rejst med EF, og har haft en pisse fed rejse, og jeg føler at sikkerheden er helt vildt god. Under rejsen skal jeg bo på New York Residence, som er ligesom at bo på college. Jeg rejser fra Kastrup Lufthavn til New York d. 26 Juni og rejser tilbage fra New York til Kastrup d. 17 Juli. Jeg ved ikke hvad jeg præcist skal lave, fordi at mit program er ikke kommet endnu. Men jeg ved at under rejsen er det muligt at komme på weekendsture til bl.a. Boston. Der er ca. 7 som skal afsted fra Danmark og det samme gælder fra de andre Skandinaviske lande.

new_york_is_always_a_good_idea_9166655782_Fotor_Collage

Det var bare kort om min rejse til sommer, hvis at i har ydeligere spørgsmål kan i smide en kommentar eller kontakte mig på Facebook. Sig endelig til hvis at du eller en du kender, også skal afsted, det kunne være så fedt at lære nogle at kende, inden jeg rejser. Når jeg ved mere om rejsen, vil der selvfølgelig komme et mere specifikt indlæg.

– Sofie

new_york_is_always_a_good_idea_916j6655782_Fotor_Collage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3. Advent: Vind YAS bluse fra Christina F