PÅ DET SENESTE HAR JEG...

I 2017 HAR JEG LÆRT

tumblr_motscz2yrd1s9gxnlo1_500

At Tumblr er som en slags dagbog for mig. Jeg gemmer alt som berører mit hjerte på Tumblr, og jeg elsker at have denne platform, som en inspirationskilde. For mig indeholder Tumblr alt fra mine dybe følelser til min personlige inspiration, når det gælder mode, rejser og forbilleder.

At rød er min farve. Jeg føler mig virkelig godt tilpas, sexet og pæn.

At jeg vægter ærlighed utrolig højt. Det er en af mine basale principper, når det gælder de mennesker som jeg omgåes med. Ja, man kommer faktisk længst med ærlighed.

At mexicansk mad altid er en sikker vinder hos mig. Thank god for Chido’s og Vaca i Århus!

At sene nætter, som denne, er der hvor jeg har lyst til at være personlig og skrive fra hjertet. Jeg burde begynde at skrive dagbog, istedet for at nedskrive mine tanker på en note på min IPhone. Burde jeg også begynde at skrive alle mine indlæg om natten? Gad vide om dette indlæg nogensinde rammer bloggen?

At jeg sætter stor pris på ægte venner og veninder. Livet er for kort til at spilde sin tid på mennesker, som jeg egentlig ikke har nogen interesse i. Det lyder hårdt, men det er befriende at vide, at man er omgivet af nogle, som rent faktisk vil en det bedste.

At bukser er meget mere end et par stramme sorte jeans. Jeg har altid været tilhænger af det sikre valg, men jeg har nydt at være iført noget som er anderledes end flertallets af Danmarks befolkning. Det samme er gældende for alt andet tøj. Det er fedt at udforske ens stil.

At mit evige forsøg på at promovere bloggen og dets indhold, er bundtet i noget meget logisk og fundamentalt. I er interesseret i det dybdegående og personlige, og så snart de indlæg rammer bloggen, og jeg sænker mine personlige barierer, er det der hvor bloggen blomstrer, og jeg er tilfreds med mit arbejde.

At jeg altid har faldet nemt for ideen om kærligheden, også selvom kærligheden egentlig ikke var tilstede, men at det var noget jeg bildte mig selv ind. Men jeg har lært at vurdere, hvornår min længsel efter kærlighed er grundet i en mangel på tosomhed, og hvornår kærligheden rent faktisk er ægte. Håber jeg.

At en så simpel ting som at koge (gode) ris har aldrig været en af mine evner, men jeg har endelig fået det lært.

At det er fedt at blive inspireret af andre! Jeg har altid tænkt at ens identitet skulle være opbygget omkring originalitet, men hvorfor har jeg tænkt, at det betød, at man ikke måtte hente inspiration andre steder fra? Jeg elsker at blive inspireret når det gælder mode, personlighed, indlæg til bloggen eller alt andet mellem himmel og jord. Forresten tak til Amalie Wessel for at lave denne type indlæg. Virkelig noget fedt læsestof.

At podcasts er for fedt. Det har virkelig været min ting i 2017. Jeg hører det så ofte som muligt, og jeg elsker den indsigt man får omkring verden, ved at lytte til samfundskritiske podcasts.

At de fleste ting i livet er midlertidigt, især når det gælder følelser og tanker.

1 kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ DET SENESTE HAR JEG...