BACK TO SCHOOL OUTFIT

HVAD VIL I SE?

tumblr_odpmfucqfd1qbhipzo1_500

Jeg har efterhånden holdt en lang pause med bloggen (hele sommerferien nærmest), og det har på utrolig mange måder været godt for mig. Jeg har en lille drøm om, at ville forbedre mig dette skoleår, og prøve at få flere gennemtænkte og gennemarbejde indlæg op på bloggen, men ikke nødvendigvis flere, fordi det kræver meget arbejde, og jeg har i forvejen meget at se til.

Jeg vil utrolig gerne blive bedre til at lave flere moderelaterede indlæg som outfit billeder, fordi det er super populært, men jeg har ikke været god til at få taget mig sammen til at skyde billederne. Jeg kunne også godt tænkte mig at skrive nogle flere “dybe” indlæg med fokus på omverdenen.

Men eftersom det er jer, som skal læse indlæggene på bloggen, skal i selvfølgelig også have en indflydelse på hvad bloggen skal indeholde. I må derfor meget gerne smide en kommentar, kontakte mig på insta eller skrive en mail, med ønsker til indlæg, eller temaer jeg skal berøre til fremtidige indlæg.

2 kommentarer

 • Du behøves ikke at undskylde for din inaktivitet, os følgere følger stadig med. Vi vil læse det, som du godt kan lide at skrive om og så er det altid spændende med nogle personlige indlæg og indlæg med dybere refleksioner (som du også selv nævner). Keep up the good work!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Kücken

   Årh det er jeg glad for at høre! <3 Jeg må lige prøve at være kreativ med nogle flere personlige indlæg og indlæg med dybere refleksioner!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACK TO SCHOOL OUTFIT