tasker til hverdagsbrug

“HAR DU FÅET KÆRESTE?”

Dette indlæg har efterhånden været længe undervejs, fordi jeg ikke har vidst hvordan eller om det overhovedet skulle udgives, men her er det, og jeg håber på, at kunne tilfredsstille de mange nysgerrige sjæle, som efterhånden har spurgt meget ind til min forholdsstatus.

For at svare kort og konkret på spørgsmålet – ja jeg har fået kæreste, og nej han er ikke helt ny, som nogle af jer også har kunne genkende. Den heldige fyr hedder Martin, og vi var kærester for nogle år tilbage, men vi sluttede tingene fordi vi var nogle forskellige steder i livet, og nu har vores veje fundet tilbage til hinanden, og det er jeg ualmindeligt glad for. Sådan virkelig glad!

Tingene mellem os har selvfølgelig været lidt anderledes, fordi vi allerede kendte hinanden, og vi har begge forandret os meget på vores år fra hinanden, men følelserne og forelskelsen er der stadig – hvis ikke i højere grad, og det er jeg lykkelig for.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

tasker til hverdagsbrug