I AM TRAVELING TO...

GUIDE TIL AT BOOSTE DIN INSTAGRAM

tumblr_ox6pv3zoii1v4w946o1_500

Jeg har efter en del års forbrug af min absolut yndlings app Instagram, lært et par tips og tricks om hvordan man skal kreere en god Instagram. Jeg tænkte derfor, at dele ud af nogle af mine ekstremt gode tips. Bemærk at der kan forekomme ironi i dette indlæg, og husk derfor at tage let på tingene. Det er ment som sjov ;))

1) Essentielt for en god Instagram er selvfølgelig ens stil. Køb derfor noget lækkert designertøj, gerne fra enten Ganni, Isabel Marant eller Lala Berlin.

2) Lav noget kulturelt. Tag på Aros eller Louisiana, det høster en masse likes. Pas dog på med ikke kun at se musset igennem mobilen. Det er faktisk også meget pænt når man kigger op fra mobilen.

3) Lige efter at vi har stalket stilen på Instagram kommer udseendet næstefter. Du vil gerne have en perfekt hud, store øjne samt læber, tynde ben, men mange former (hvilket næsten er umuligt). Præcis derfor er facetune din bedste ven. Juster lige de væsentlige ansigttræk og sørg for at kroppen ser præsentabel ud. Men husk selvfølgelig at alt skal gøres med måde, det skal derfor være naturligt, og ingen skal bemærke små-justeringerne på dit billede.

4) At rejse er at leve “få mange likes”. Intet ser bedre ud end en masse lækre feriebilleder. Mindre tøj, lækkert mad og brune ben. Det er den hemmelige opskrift på flere følgere og mange likes. Husk også at købe et flamingo-badedyr til tiden i poolen. Billedet skal selvfølgelig også postes på Instagram.

5) Mad og drikke er en vigtig del af en god Instagram. Der skal være passende variation mellem outfitbillederne, venindebillederne, kulturbillederne og madbillederne. De forskellige kategorier skal ca. fylde 1/4 af din profil. For at skyde et godt madbillede, kan du enten besøge Café No. 11 eller bestille en avokado mad på en anden café. Husk for guds skyld at tage et billede af maden, og poste det på enten din story eller profil, ellers har du lige spilt 100 kr på en middelklasse avokado mad.

6) Brug kik-væk-finten. Jeg er personligt meget glad for den. Den virker altid, og man behøver ikke til at bearbejde billedet med facetune. Smart.

7) Veninde billeder kan kun booste din Instagram. Saml dine lækre veninder til en aften med vin og tapas, husk at tage en masse billeder, når de ikke kigger, og så skal de selvfølgelig postes på Instagram og udgøre 1/4 af de nødvendige billeder som bare SKAL være en del af en god Insta.

Du burde ved at følge denne guide have en væsentlig stor chance for at få en masse følgere og likes. Hvis det ikke sker med det samme, kan du selvfølgelig bare lige købe et par stykker. Ingen vil alligevel bemærke det. Du er nu good to go ;))

1 kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I AM TRAVELING TO...