FOUR COOL T-SHIRTS

GET TO KNOW ME FT. SOPHIA

skaermbillede-2017-02-10-kl-15-30-20

Jeg har fået hjælp af min gode veninde Sophia til at færdiggøre mine sætninger til dette indlæg. Præcis ligesom jeg også gjorde i dettedette og dette indlæg. Jeg håber, at i synes, det er sjovt at få en anden vinkel på et personligt indlæg.

Hvad var dit førstehåndsindtryk af mig? “Sådan en type som man virkelig ikke magter at have i klassen. Jeg tænkte, at du virkede overlegen men i virkeligheden vil jeg gå ud fra, at du bare var genert, haha.”

På hvilke måder har jeg overasket dig mest? “Du er mega lolleren og kokset, men det har du nok fået fra mig, og at du ikke er en irriterende bloggertype, men sød, dejlig og hyggelig at være sammen med.”

Hvilken rolle har jeg i vores venskab? “Hmm, du spiller nok en rimelig vigtig rolle, da man altid kan regne med at du er med på noget sjovt. Men på samme tid kan du også være meget seriøs og moden. Du hjælper mig også altid med livets problemer, hvilket man har brug for nogle gange.”

Hvad irriterer dig, som jeg gør? “Du er altid pæn, specielt når du ikke prøver, hvilket er mega irriterende”

Hvordan er min humor? “Som sagt er den mega kokset hvilket kun er sjovt. Du griner mest af mine jokes, men når du så en gang imellem selv fyrer nogle gode jokes af, er det fandme sjovt.”

Beskriv min tøjstil med tre items. “Sorte bukser enten løse eller stramme, en sweater eller en simpel trøje med en pæn jakke.”

Hvordan ser min fremtid ud? “Du studerer i KBH, og lever af at være blogger. Derudover har du en mega pæn kæreste, og du går totalt meget op i at være sund og træne. Du er derfor bare vildt flot.”

Hvornår har vi det sjovest? “Vi har det altid sjovt, ligemeget hvad vi snakker om. Der er ikke nogle punkter hvorpå vi har det sjovere end andre tænker jeg.”

Hvad indebærer vores venskab? “Gode jokes, hyggelige samtaler, hjælp til livets problemer og et 02 i matematik.”

Beskriv mig med tre ord “Sød, pæn og sjov”

Synonymordbogens alternativ fordi, at Sof synes, at ordene var for kedelige: “bedårende, fortryllende, henrivende, vidunderlig, velskabt, køn, nydelig og skæg, morsom, gemytlig, humørfyldt, munter”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOUR COOL T-SHIRTS