EFTERÅRS OUTFIT INSPIRATION

GET TO KNOW ME FT. MOM

Skærmbillede 2016-09-12 kl. 09.01.17

Jeg har fået hjælp af min mor til at færdiggøre mine sætninger til dette indlæg. Præcis ligesom jeg også gjorde i dette og dette indlæg med bl.a. min veninde Astrid og Martin. Jeg håber, at i synes, det er sjovt at få en anden vinkel på et personligt indlæg.

Hvordan ser min slikskål ud? “Primært sure vingummier, røde måtter, m&m’s med peanuts og vanilje fudge. Så ensartet og altid det samme.”

Hvad bruger jeg meget tid på i hverdagen? “Du bruger nogle dage meget tid på at lægge makeup, og altid at lave sundt mad, lektier, arbejde og se serier.”

Hvornår keder jeg mig? “Det gør du hvis dit værelse er ryddet op og dine lektier er lavet. Så enkelt er det.”

Hvad hader jeg at lave, men gør det alligevel? “Du hader mere end noget andet at gøre bilen rent. Men du er altid sød, og gør det alligevel.”

Beskriv mig med en frugt. “Et grønt frisk æble, du er altid så opmærksom på sundhed. Nej, jeg tror faktisk at du er en lille fersken, altid mild og sød. Nej, ved du hvad? Du er en avokado. Du er så overraskende, og altid god.”

Hvornår er jeg god til at bevare roen? “Altid! Du har så meget ro, at vi nogle gange bliver bekymret over, hvor rolig du er.”

Hvilke dagligdagsting kan jeg godt lide at lave? “At løbe og dyrke sport. At få din daglige smoothie om morgenen, og at se serier når du kommer hjem fra skolen.”

Hvad går jeg meget op i? “Din skole, makeup, mode og sundhed.”

Hvad irriterer dig, som jeg gør? “Hver gang du ikke har noget at lave kommer du ind til mig og siger “nå, hvad så?” også ved jeg bare, at jeg skal til at underholde dig.”

Beskriv mig med tre ord.“Sjov, betænksom og ordentlig.”

2 kommentarer

 • bella

  hvilken bronzer bruger du? kunne være mega fedt med en make up routine eller sådan noget <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Kücken

   Jeg bruger en bronzer fra NYX. Jo det kan godt være, det kommer på et tidspunkt:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EFTERÅRS OUTFIT INSPIRATION