A CASUAL SUMMER OUTFIT

GET TO KNOW ME FT. MARTIN

IMG_6351

Jeg har fået hjælp af min kæreste Martin til at færdiggøre mine sætninger til dette indlæg. Præcis ligesom jeg også gjorde i dette indlæg med min veninde Astrid. Jeg håber, at i synes, det er sjovt at få en anden vinkel på et personligt indlæg.

Hvis du skulle beskrive mig med tre objekter, hvilke skulle det så være? “En facescrub fordi du altid renser din hud, en redt seng fordi, du altid har styr på værelset og et modemagasin fordi, at du bruger meget tid på mode og på at studere de nyeste tendenser.”

Hvor i verden ville du bedst kunne forstille mig bo? “I Oman, fordi du snakker så tit om hvor meget du savner det, eller New York fordi du har en forstilling om, at New York er det perfekte sted for dig.”

Hvornår er jeg aller gladest? “Når du er sammen med mig”

Hvilke ting ville jeg tage med på en øde ø? “Mig, din familie, god musik og en flaske små sure til de lange nætter.”

Hvad gør mig allermest sur? “Offentlig transport der enten kommer for tidligt eller for sent. Det gør dig fandme sur!”

Nævn en ting folk vil blive overrasket over at vide om mig. “Du svømmer et par gange om ugen fordi, at det er godt for kroppen.”

Hvilken ugedag er min favorit og hvorfor? “Fredag, fordi så er det endelig weekend og jeg kommer for det meste hjem fra efterskole.”

Hvordan ser min fremtid ud? “Du har to børn, et stort hus, en god og seriøs karriere men samtid har du tid til din familie.”

Hvilken superkraft ville jeg ønske at vågne op med en dag? “Tankelæsning, fordi du er nervøs for hvad andre tænker.”

Beskriv min tøjstil med tre items. “High end boots, sort underdel og store solbriller.”

Hvad drømmer jeg om? “Et liv fyldt med oplevelser og glæde.”

Hvad kunne jeg aldrig finde på at gøre? ” At bruge penge på noget, du ved du ikke vil få noget ud af, eller aldrig vil kunne bruge. Du er på nogle punker alt for nærig.”

Hvilke værdier vægter jeg højt? “Omsorg, renhed omkring dig og kærlighed”

Hvis jeg var et dyr, hvilket ville jeg så være og hvorfor? “En påfugl, fordi du er en pæn pige med mange farver og en skøn udstråling.”

Hvilken dag ville jeg elske at opleve igen? “Din konfirmation, fordi du for en dag havde alt opmærksomheden, og du elskede det.”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A CASUAL SUMMER OUTFIT