MÅNEDENS DRØMMEKØB

GAME OF THRONES

got

Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte. Dette indlæg kommer til at handle om Game Of Thrones, som i nok har gættet. Jeg er fuldstændig vild med denne serie. Jeg har set de første 6 sæsoner på 6 uger ca. Jeg har kendt serien længe, men ikke haft lysten til at begynde med den, da jeg havde hørt de første sæsoner var lidt kedelige. Men det synes jeg på ingen måde!

Game of Thrones handler om en række adelige familier og efterkommere af tid­ligere regenter, der kæmper om at sidde på jerntronen i Westeros og dermed magten. Samtidig er vinteren på vej, og i denne verden kan den vare en livstid. Med sig bringer vinteren de hvide vandrere fra nord, der spreder død og ødelæg­gelse på deres vej mod Westeros. De adelige familier kæmper derfor mod hinanden indbyrdes, samtid med at de hvide vandre er på vej fra nord, for at udslette alle.

Denne serie er utrolig spændene, nervepirrende og totalt fængende! Jeg vil klart anbefale denne serie til alle, som mangler noget at se. Det er en af de bedste serier, jeg nogensinde har set!

Totalt worth the hype!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MÅNEDENS DRØMMEKØB