10 FACTS ABOUT ME

CHRISTMAS IS SOON COMMING

Desktop49Collager10

Okay.. Det kan godt være, at der er 14 dage til d. 1 december, men vi begynder allerede at pynte op, spise julekager og høre julesange i November. Men jeg har nogle gange problemer med at komme i ægte julestemning.. Måske kan i også relatere til det? Derfor har jeg lavet nogle ideer til at komme i bedre julestemning.

red-heart-hi

Start med at lave en jule-playliste på Youtube eller Spotify. Læg nogle kendte sange derind som Mistletoe eller All I Want For Christmas Is You.

Du kan sammen med veninderne arrangere en hyggelig julefrokost. I kan spise god mad, høre julemusik og være pænt klædt.

Pynt dit værelse pænt op, sådan at du altid er omringet af juleting.

Selvom man ikke har tid til at se julekalenderen hver dag, så tag dig tid til at se nogle afsnit af julekalenderen. Så kan man ikke andet end at komme i julestemning.

 Jeg har altid duftlys på mit værelse og til jul kan man købe nogle som man forbinder med duften af jul. Jeg vælger altid at købe IKEA’s lys med kanel fordi, at jeg forbinder duften af kanel med jul.

Æbleskiver! Det er virkelig noget, som jeg forbinder med jul. I skal 100% spise æbleskiver i løbet af december, og det smager bare af jul.

Lav en hyggedag med din familie, hvor i sammen bager nogle julekager, hører julemusik og hygger jer. Man kan næsten ikke undgå at komme i julestemning, når ens hjem dufter af pebernødder og vaniljekranse.

Tag med din søster, bror, veninde eller kæreste på juleshopping. Det er super hyggeligt at købe julegaver mens man drikker en kop kaffe og spiser brændte mandler.

Hvis i har mulighed for det, burde i virkelig tage i Tivoli i København!! Der er så flot pyntet op, og det er virkelig smukt. Man kan ikke andet en at komme i julestemning, når man har gået en tur rundt i Tivoli.

Jeg håber i synes dette indlæg var sjovt og at i kunne bruge det til noget. I løbet af december vil der komme nogle forskellige giveways på min blog, så husk at følg med!

– Sofie

   

3 kommentarer

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 FACTS ABOUT ME