WISHES FOR CHRISTMAS

friday night out with GINA TRICOT

gtcollage

 mesh bluse GINA TRICOT // grøn bluse GINA TRICOT // plisseret bluse GINA TRICOT // one shoulder sølv bluse GINA TRICOT // wrap bluse GINA TRICOT // bindetrøje sort GINA TRICOT // one shoulder bluse GINA TRICOT //  bindetrøje GINA TRICOT // glimmer bluse GINA TRICOT

Jeg var forleden inde i Gina Tricot, og oplevede deres kæmpe store kollektion med festtøj, som er helt vildt flot! Jeg har aldrig rigtigt shoppet i Gina Tricot, men denne nye kollektion er helt vildt flot, og derfor købte jeg også lige to nye bluser, og det var vildt billigt, så klart noget jeg kan anbefale!

Jeg har selv købt den grønne trøje, og den hvide bindetrøje som er på den ovenstående collage. Jeg havde den hvide trøje på til familiefødselsdag i lørdags, og fik mange komplimenter omkring trøjen, hvilket altid er dejligt! Jeg vil også utrolig gerne købe den lyserøde bindebluse, og den sorte one shoulder bluse. Der er utrolig mange festlige arrangementer det kommende stykke tid, så det er godt at have flere pæne trøjer til rådighed.

xx Sofie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WISHES FOR CHRISTMAS