TUMBLR PROFILS TO FOLLOW

FLARE TROUSERS AND OVERSIZE HODDIE ON A CLOUDY DAY

img_2270 ny img_2287img_2330ny2ny3

Jakke, MAGASIN // Hoddie, WEEKDAY // Bukser, IN WEAR (similar) // Sneakers, NEW BALANCE (similar) // Taske, NUNOO // Ringe, JANE KØNIG & PERNILLE CORYDON

Jeg var tidligere i dag ude at skyde outfit billeder med søde Line. Jeg nyder virkelig, at have ferie og slappe fuldstændig af. Mit outfit er utrolig afslappet, men bestemt noget jeg går meget med. Jeg er helt vild med mine lækre sneaks fra New Balance, som er købt på andpants. De er dog lidt svære at få fat i, så jeg har linket til nogle, som ligner modellen utrolig meget.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TUMBLR PROFILS TO FOLLOW