1. Advent: Vind et hårbånd fra Hairbandsbykris

FIRST CHRISTMAS DAY

Collager14IMG_9730IMG_9738 (1)IMG_9733 (1)

GLÆDELIG JUL ALLESAMMEN

Årh jeg er så glad for, at det endelig er december. Det er den bedste tid på året, og jeg elsker stemningen, og hvordan man hygger om hinanden. 1. advent pyntede min familie og jeg op, mens vi hørte julemusik og hyggede. Hjemme hos mig er pynten utrolig simpel men SÅÅ flot. I dag har jeg ikke lavet noget jule relateret, men det kommer stille og roligt. Jeg håber at i alle har haft en super god 1. december.

– Sofie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. Advent: Vind et hårbånd fra Hairbandsbykris