SEPHORA opening

fem favoritter fra MANGO

21111

blazer // denim jumpsuit // bukser // ternet jumpsuit // jeans

En af mine favorit high street brands er Mango. De har virkelig et stort udvalg af mange lækre items. Jeg er blevet forelsket i disse fem forskellige items fra Mango men specielt begge jumpsuitene. De har dem bare desværre ikke i min størrelse, ellers havde jeg bestilt dem hjem! Jeg er også blevet helt vild med blazeren, som har den fineste farve. Den ville være perfekt at sammensætte med de hvide flare bukser fra Mango.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEPHORA opening