COPENHAGEN for the weekend

fem favoritter fra BAUM UND PFERDGARTEN

baumundpferdgarten

AFFILATE: BUKSER // CARDIGAN // T-SHIRT // STRIK // SWEATSHIRT

Baum Und Pferdgartens nye kollektion er næsten lige kommet ud, og jeg er virkelig vild med den nye kollektion, og har allerede en masse favoritter, som jeg også lige ville dele på bloggen. Jeg er især vild med cardiganen, som har en virkelig fin farvekombination, og så elsker jeg pasformen. Derudover er t-shirten også virkelig sød og fin. Jeg elsker sammensætningen af striber og flæser.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COPENHAGEN for the weekend