THE CROWN

EVERYDAY OUTFIT FOR SCHOOL

unknown-008

Indeholder affilate links: ganni SWEATER vero moda BUSKER malene hocke SHOPPER saint laurent TASKE sophie by sophie ARMBÅND anni lu ARMBÅND billi bi STØVLER

Jeg ville elske at bære dette outfit i hverdagene. Jeg elsker at være iførst en lækker sweater, og et par jeans samt støvler. Det er et super nemt og meget komfortabelt outfit. Derudover elsker jeg, at tilføje smykker og pæne tasker for et pænere outfit. Jeg kunne utrolig godt tænke mig sweateren fra Ganni og shopperen fra Malene Hocke. De står højt på min ønskeliste til jul.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE CROWN