8 farverige striktrøjer

energiboost i hverdagen

 img_1090

img_1028

img_1033

REKLAME FOR WEIGHT WORLD

Jeg fortalte i et tidligere indlæg, at jeg var begyndt at bruge Moringa pulver i mine smoothies, hvilket jeg har været utrolig glad for. På samme tid som jeg startede med at bruge Moringa pulveret, begyndte jeg også på en detox kur fra Örtte Natural. Kombineret er disse to forskellige slags kosttilskud utrolig smarte og nemme at bruge.

Jeg bruger en kombinationspakke fra Örtte, som består af to forskellige slags detox te. Kombinationspakken består af en te som bruges til vægttab, og en som bruges til detox. Jeg har dog kun brugt den til detox, fordi jeg ikke har et behov for at tabe mig, da jeg er tilfreds med min vægt. Pakken indeholder både te, som er beregnet til at drikke om morgenen, og en som skal drikkes om aftenen. Detox teen er med til at booste kroppens energiniveau samt udrense kroppen. Derudover øger vægttab teen også ens forbrænding, hvilket er smart, hvis man ønsker at tabe sig.

Jeg har drukket detox teen næsten hver morgen og aften i omkring 2 uger, og derudover også tilføjet Moringa pulver i mine smoothies. Denne kombination har helt seriøst virket overraskende godt. For at være ærlig så har jeg været lidt skeptisk omkring hele ideen med kosttilskud, men jeg har længe gerne ville prøve det. Jeg har overraskende følt et mindre behov for at tage en god lang lur efter en lang skoledag, og derudover også haft mere overskud til andre ting i min hverdag.

Jeg ved ikke om disse opture udelukkende skyldes kosttilskuddene, men jeg har i hvert fald følt, at det har gjort en forskel, hvilket er det vigtigste. Jeg kan derfor sagtens anbefale at prøve at benytte sig af forskellige slags kosttilskud, hvis man ønsker at øge ens energiniveau (ligesom mig) eller andre spændende ting.

3 kommentarer

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 farverige striktrøjer