THURSDAY TUNES 9.0

EN ÆRLIG SNAK OM BLOGLAND

tumblr_mx7mlbezu21rcca48o1_500

Jeg er efterhånden begyndt at opleve en del opmærksomhed rettet mod hele “bloggerverdenen”. Der er det seneste år kommet utrolig mange nye bloggere, og det kan tydeligt ses på Instagram og andre sociale medier. Personligt synes jeg, at det er spændende men også udfordrende, at hele bloggerverdenen har fået så meget omtale og opmærksomhed. Bare på de seneste to år er der kommet så mange nye bloggere til, og det gør det svære for os “gamle” bloggere, at få vores budskab igennem. Væksten i bloggerland har også medført en meget fordomsfuld tilgang mod hele princippet i at blogge og dele sine holdninger, tanker og livsstil, og det er præcis dette problem jeg vil sætte fokus på i dette indlæg.

Jeg har efterhånden oplevet en masse positive ting ved, at være en del af blogland, men det negative kan man heller ikke komme uden om i denne meget digitaliserede verden.

TRE NEGATIVE TING VED AT BLOGGE

Fordommene er klart noget af det, som jeg hader allermest ved at være stemplet som blogger. Der er så mange mennesker, som har negative holdninger til titlen som blogger. Jeg har også oplevet at det at have en blog, bliver opfattet useriøst. Jeg kan hurtigt lige få nogle kække kommentarer om det at være blogger, og nogle har svært ved at tage det seriøst, og gør lidt grin af hele situationen, hvilket jeg finder utrolig irriterende fordi, at de fleste har ingen ide om hvor seriøs min blog er, og hvor meget tid og energi jeg lægger i bloggen.

Selvkritik er en ting jeg døjer med i nogle perioder, og det er bestemt noget som bloggen spiller en stor rolle i. Jeg har ligesom alle andre nogle perioder som er svære end andre, og typisk betvivler jeg min egen evne og intention med bloggen i de svære perioder. Jeg sammenligner min blog og mig selv med andre bloggere, og det kan både være positivt og negativt, men ofte medfører det en masse tvivl og ubeslutsomhed, hvilket er utrolig frustrerende. Jeg er dog blevet meget bedre til at takle hele situation i takt med, at bloggen er vokset.

Pauser er ikke noget som er tilladt når man blogger, og det kan være utrolig energidrænende. I bloggerverdenen er pauser ofte kun negativt, og derfor kan nogle tider være ekstra hårde. Nogle perioder er jeg tom for inspiration, og min lyst til at skrive og dele er i bund, og det er bare utrolig frustrerende fordi, at jeg føler jeg mig presset til at poste indlæg, og være aktiv på de sociale medier fordi man ellers hurtigt opfanger en svækket interesse blandt ens følgere, hvilket jeg ikke ønsker.

TRE POSTIVE TING VED AT BLOGGE

Fællesskabet, som er en stor del af bloggerverdenen er utrolig fedt! Man lærer så mange nye mennesker at kende med de samme interesser som en selv. Jeg føler mig utrolig beriget ved at være en del af Bloggers Delight. De har på mange måder været med til at skabe et sammenhold, som er utrolig nemt at blive en del af, og det er jeg taknemmelig for.

De positive tilbagemeldinger er det, som jeg holder fast ved i de hårde tider, men bestemt også i de gode tider. Jeg elsker at få tilbagemeldinger på de ting jeg laver, og jeg elsker, når andre bliver inspireret igennem de ting jeg laver. Det varmer indeni, når indlæg og samarbejder jeg har brugt lang tid på fungerer, og får positv tilbagemelding. Alt dette er bl.a. med til at skabe min motivation for at blive ved med at blogge.

Jeg har igennem bloggen mulighed for at dele min kreative side, og det ville jeg ikke være foruden. Jeg er en meget kreativ person, og jeg elsker mit arbejde med bloggen. Igennem bloggen har jeg mulighed for at praktisere mange af mine interesser, og det er jeg dybt taknemmelig for.

Alt dette er blot nogle eksempler på positive og negative ting ved at blogge. Jeg har valgt at værne om de gode ting, og prøver så vidt som muligt, at udelade andres meninger og holdninger, og fokusere på mine egne.

2 kommentarer

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THURSDAY TUNES 9.0