NYESTE DENIM BESTILLING

DRØMMETASKEN FRA GUCCI

taske fra GUCCI 

Som jeg nævnte i et tidligere indlæg, så har jeg i en lang periode overvejet at købe præcis denne taske fra Gucci. Jeg besluttede mig for at gøre købet, da jeg var i Italien, og siden da har jeg ledt overalt efter tasken, da det var umuligt at købe den i deres butikker. Jeg fandt den så endelig, og købte den selvfølgelig med det samme. Jeg er simpelthen så glad for tasken, fordi den ikke har været populær i modebilledet, jeg har i hvert fald ikke set andre med den, og det gør den bare ekstra speciel for mit vedkommende.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYESTE DENIM BESTILLING