NYESTE DENIM BESTILLING

DRØMMETASKEN FRA GUCCI

taske fra GUCCI 

Som jeg nævnte i et tidligere indlæg, så har jeg i en lang periode overvejet at købe præcis denne taske fra Gucci. Jeg besluttede mig for at gøre købet, da jeg var i Italien, og siden da har jeg ledt overalt efter tasken, da det var umuligt at købe den i deres butikker. Jeg fandt den så endelig, og købte den selvfølgelig med det samme. Jeg er simpelthen så glad for tasken, fordi den ikke har været populær i modebilledet, jeg har i hvert fald ikke set andre med den, og det gør den bare ekstra speciel for mit vedkommende.

2 kommentarer

 • Emilie

  Hej Sofie.
  Hvor var du så heldig at få fat i tasken?
  Mvh Emilie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Kücken

   Hejsa
   Jeg endte med at købe den brugt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYESTE DENIM BESTILLING