DENNE MÅNEDS GOODIEBOX

DET GØR MIG GLAD, NÅR…

befunky-collage-2

… Jeg har fået kreeret den helt rigtige playliste på Spotify. Der er ikke noget mere dejligt end nyt musik.

… Mit feed på min Instagram bare spiller, hvilket lyder super overfladisk, men det giver bare en dejlig følelse når alt fungerer, også ens Instagram feed ;))

… Jeg er sammen med min familie. Jeg er på mange punkter et rigtigt familiemenneske, og jeg nyder i fulde drag at tilbringe kvalitetstid med mine søskende og andre familiemedlemmer.

… Himlen er blå, græsset er grønt og luften er vindstille. Jeg elsker varme sommerdage, og det gør mig ualmindeligt glad, at stå op når vejret er godt.

… Jeg tænker på, at der er under 2 uger til, at jeg skal tilbringe tre uger i USA.

… Følelser er gengældt.

… Mit outfit bare er on point (og andre end mig selv også kan se det). Der er ikke noget mere tilfredstillende end komplimenter for ens outfit.

… Jeg igennem en længere periode har levet sundt. Der er bare noget motiverende ved, at have en sund livsstil, og vide at man på mange måder gør noget godt for sin krop.

… De små ting i hverdagen er i orden såsom, rene omgivelser, besvarede mails, nye indlæg til bloggen, når træningen bliver praktiseret og nye afsnit af en god serie. Det er nogle gange de små ting som tæller.

… Jeg tager den første bid af et lækkert måltid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DENNE MÅNEDS GOODIEBOX