A TYPICAL DANISH SUMMER OUTFIT

DENNE MÅNEDES GOODIEBOX

img_2557 img_2555img_2552

Jeg har igen i denne måned modtaget en Goodiebox fra goodiebox.dk. Jeg har ikke haft tid til at prøve nogle af produkterne endnu, men jeg ser frem til, at prøve shampooen fra Naobay. Den skulle indholde nærende risprotein og fugtgivende aloe vera, og derudover er den uden sulfater og silikone, som gør den vegansk. Jeg kunne derfor godt forstille mig, at den ville være ekstremt god og fugtgivende. Jeg har også længe ville købe en Nail Care Pen til at styrke neglene ved at fugte dem med olie. De skulle vokse hurtigere og blive stærkere. Så det er super heldigt, at det er en del af denne måneds Goodiebox.

Jeg er generelt meget tilfreds med indholdet i denne måneds Goodiebox, og glæder mig til at få nogle af produkterne i brug. Det er muligt at bestille den månedlige Goodiebox på goodiebox.dk.

(Disse produkter som er omtalt i dette indlæg er en gave fra Goodiebox.dk)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A TYPICAL DANISH SUMMER OUTFIT