PJ kind a day

DE FLOTTESTE PLAKATER + RABATKODE

Reklame for Posterstore.dk

Jeg har endnu engang teamet op med Posterstore.dk, da jeg synes, at de har et super stort udvalg af flotte plakater og rammer til en god pris. Som jeg også nævnte i mit sidste indlæg, så er jeg virkelig vild med lige præcis dem, da de også går op i miljøet. Deres plakater er nemlig trykt på premium papir, som bærer FSC miljømærket for ansvarligt skovbrug. Derudover bærer deres trykkeri og alt produktionen af plakaterne Nordic Swan Ecolabel, som et af de strengeste miljømærker i Europa, hvilket er utrolig fedt!

På ovenstående billede kan du se nogle af de plakater som jeg endte med at bestille hjem. Derudover kan lige nu spare 30% på alt hos Poster Store ved brug af koden sofie30 (undtaget selection plakter).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PJ kind a day