26 HOURS IN COPENHAGEN

COPENHAGEN OUTFIT & NEW NAME ON THE BLOG

IMG_0291

Desktop17

IMG_0280

Jakke, YAS //Strik, Envii // Turtleneck, & Other Stories // Busker, & Other Stories // Sko, Isabel Marant // Taske, købt hos Christina F // Tørklæde, H&M

Et stille, roligt og meget komfortabelt outfit som passer perfekt til en regnvejrdag. Jeg elsker at være iført items, som holder en varm men stadig ser lækkert ud. Jeg er helt vild med mine nye sneakers fra Isabel Marant. Jeg synes de ser utrolig eksklusive ud, og så elsker jeg farvesammensætningen.

Jeg har også fået ændret navnet på min blog. Mange har haft svært ved at den hed “soffiekucken” med to f’er. Så jeg har nu fået den ændret til “sofiekucken”. Så når i fremover vil besøge min blog, skal i søge på sofiekucken.bloggersdelight.dk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

26 HOURS IN COPENHAGEN