SERIE ANBEFALING - THE HANDMAID'S TALE

CHERRY TEE AND FLUFFY SANDALS

image2

image3image1

INDEHOLDER AFFILATE LINKS: tee, NA-KD  nederdel, ZARA similar  sko, BIANCO  solbriller, RAY-BAN similar  armbånd, PILGRIM & ANNI LU

 Et meget sommerligt outfit på bloggen i dag fra Washington D.C. Jeg er blevet super glad for mine fine sandaler fra Bianco. Jeg kunne desværre ikke finde et direkte link til sandalerne med lyserød pels, men de er også kommet med grøn pels, og de er vildt fede! Måske jeg også burde tilføje den grønne udgave til min sko kollektion?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SERIE ANBEFALING - THE HANDMAID'S TALE