PÅ DET SENESTE HAR JEG...

BLIV SOMMER KLAR MED ASOS!

befunky-collage-8

INDEHOLDER AFFILATE/REKLAME LINKS: 1. Top, HER // 2. Solbriller, HER (budget version her) // 3. Nederdel, HER // 4. Badedragt, HER // 5. Nederdel, HER // 6. Badedyr, HER // 7. Sandaler, HER

Eftersom sommeren alligevel har meldt sin ankomst i Danmark, tænke jeg, at det var på tide at lave et sommer inspireret indlæg. Asos har et kæmpe udvalg når det gælder sommer shopping, og jeg er blevet helt hooked på den fine sommertop og så selvfølgelig badedyret! Derudover er solbrillerne fra Rayban også et hit denne sommer, men de ligger i den dyre ende, og derfor har jeg fundet en budget udgave også.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ DET SENESTE HAR JEG...