Thursday Tunes

BLACK FUR FROM PELLOBELLO

IMG_0169

Pels, Pellobello / Jeans, Pieces / Støvler, Dr Martens / Tørklæde, Zara / Taske, DAY

Dette outfit er fra tidligere på ugen, da jeg var inde i byen med Martin. Vi var inde og kigge i genbrugsbutikker, men fandt dsv ikke noget.

Jeg har været ekstremt glad for min pels fra pellobello i denne måned. Jeg er virkelig overrasket over, hvor varm pelsen faktisk er. Jeg kunne gå med den i flere timer inde i byen uden at fryse. Derfor vil jeg helt klart anbefale denne pels, hvis at i søger en jakke, som både skal være varm og pæn.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thursday Tunes