STATUS OPDATERING

BLACK FRIDAY TILBUD

AFFILIATE: bomber jakke, TOMMY JEANS // skjorte, ASOS // buksedragt, MANGO // striktrøje, H&M // body, GINA TRICOT // taske, ARKET // nederdel, H&M // kjole, YAS // sneakers, ADIDAS // nederdel, SELECTED // strik, PIECES // jakke, H&M // kjole, H&M  // sneakers, ADIDAS / frakke, MONKI // bukser, PIECES

Så er det blevet igen blevet årets største indkøbsdag, hvor at størstedelen af alle hjemmesider har en masse gode tilbud, og dem vil jeg selvfølgelig dele med jer. Jeg har selv købt den fine bomber fra Tommy Jeans og buksedragten fra Mango, som har været på min ønskeliste i lang tid efterhånden. Jeg har også allerede den utrolig flotte body fra Gina Tricot, som er perfekt, når man skal være lidt pænere i weekenden, og den sidder bare ualmindeligt godt! Derudover har jeg også Adidas Falcon sneakersne, som jeg er utrolig glad for, og som bestemt ville være et godt køb.

Alle de forskellige hjemmesider har forskellige Black Friday koder, som det er muligt at finde inde på deres hjemmeside. God shopping!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATUS OPDATERING