BEAUTY FAVORITTER - OKTOBER

Birthday and Christmas Wishes 2015

Wishes 2015

Wishes 2015

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER // 10. HER // 11. HER // 12. HER // 13. HER //14. HER // 15. HER // 16. HER // 17. Intet link // 18. HER // 19. HER

Et indlæg med ideer til ønsker, er blevet meget efterspurgt da det snart er jul. Det er dog, både mine ønsker til jul og fødselsdag da jeg har fødselsdag d. 18 November, hvor at jeg fylder 16. Yaaaaah..

Jeg håber, at dette indlæg kan give jer lidt inspiration til jeres kommende ønsker. Mine ønsker er meget varierede og der er en del. Jeg plejer altid, at have en masse ønsker i løbet at det nye år, foråret og sommeren men når det så bliver tid til min fødselsdag, er jeg helt lost. Derfor har jeg i år, skrevet mine ønsker ned hver gang noget er faldet mig ind. Det er en super god ide, og det har hjulpet mig meget. (I burde gøre det samme hvis, at i har samme problem!)

Jeg håber at i nyder jeres tirsdag allesammen!

– Sofie

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY FAVORITTER - OKTOBER