CANDY shirt

BILLEDE DAGBOG FRA WASHINGTON DC

facetune_14-04-2018-15-51-32

Vi var så heldige at opleve Cherry Blossom sæsonen i Washington, og det var utrolig fint og smukt! Der var også overraskende varmt de første dage, hvilket var tiltrængt efter en lang dansk vinter. Vi nød derfor at kunne have bare ben og solbriller på igen.

facetune_16-04-2018-08-42-31

Vi spiste flere gange morgenmad på stedet Frutive, som ligger downtown i Washington DC. Virkelig et lækkert sted hvor de fokuserer på sundhed. Stedet kan klart anbefales hvis man besøger Washington!

img_2222

En af aftenerne var vi til Baseball kamp, hvilket var en kæmpe succes. Stemningen var helt fantastisk, og meget anderledes sammenlignet med dansk sport, fordi menneskerne går op i sporten på et helt andet niveau i USA. Vi fik selvfølgelig også det traditionelle amerikanske mad til baseball kampen!

img_2225

Vi var på fotosafari en af dagene, hvor vi startede dagen på Arlington Cemetery, og bevægede os længere ind mod byen. Det var nok den varmeste dag, vi valgte at se de mange seværdigheder i byen, så det var utrolig varmt at gå rundt i gaderne.

img_2206

Vi havde selvfølgelig også tid til at spise og hygge os. Her spiser vi på kæden Cosi, som er et super lækkert spisested. De har den lækreste pink lemonade med hindbær!

img_2197

Jeg fik selvfølgelig også shoppet en smule på turen. Jeg købte blandt andet to par virkelig fede (og billige) sneakers. Jeg kunne måske vise mine køb i et seperat indlæg?

img_2104

Da vi skulle rundt og se de mange seværdigheder i Washington, valgte vi at leje cykler, for at kunne komme hurtigere rundt i byen. Det var virkelig en god beslutning! Bestemt noget man burde gøre, hvis man besøger Washington.

facetune_17-04-2018-00-40-42

Inden vi tog afsted havde jeg selvfølgelig undersøgt mad mulighederne i byen. På Instagram havde jeg fundet stedet Poke Papa, som selvfølgelig skulle prøves. Vi valgte alle tre at sammensætte vores egen poke bowl, hvilket var en super fed mulighed at have.

img_2226

Vi var afsted i en uge, og turen var helt vildt god! Hjemrejsen er altid det værste, fordi man bare gerne vil hjem, og derfor ikke har overskud til at side så manger timer i et fly. Men nu er vi heldigvis hjemme, og har været det i nogle dage efterhånden!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CANDY shirt