travelling to LONDON

BILLEDE DAGBOG FRA LONDON

img_0923

Første dag i London brugte vi på Oxford Street. Vi shoppede en del og fik derfor gået mange kilometer. Vejret har virkelig været godt alle dage med omkring 12 grader, hvilket gav en helt forårs stemning på Londons gader.

img_0916

Jeg var afsted med min far, mor og søster. Vi har været i London en del gange og derfor stressede vi ikke så meget rundt, men sad ofte og slappede af, hvilket vi også gør på billedet.

img_0917

Vi var dog ude at se Tower Bridge endnu engang, fordi det er en super dejlig gåtur, og vejret var perfekt til det.

img_0918

Og der blev selvfølgelig lige taget de klassiske turistbilleder ved Tower Bridge. Jeg er iført en jakke fra H&M, som jeg har fået super mange henvendelser omkring på Instagram, den har den flotteste orange farve.

img_0913

Vi fik selvfølgelig også kigget en del butikker igennem, og jeg fandt blandt andet den smukkeste trøje fra Ganni’s pop up shop på Oxford Street, som jeg blev nødt til at købe. Jeg kunne evt vise mine køb i et seperat indlæg?

img_0922-2

Den ene aften spise vi på Wahaca som er en mexikansk restaurant. Det var virkelig et lækkert måltid og deres gucamole er guddommelig. Nok den bedste jeg har smagt! Vi endte faktisk med at spise der to aftener.

img_0919-2

Vi gik også hurtigt igennem den berømte graffiti tunnel på Leake Street (lige ved Waterloo), hvilket var virkelig fedt og anderledes at se.

img_0920

Vi fik som tidligere nævnt gået en masse, hvilket betød at vi også fik set en masse forskellige ting. Her står vi på Trafalgar Square sammen med en million andre turister.

img_0915

En af mine yndlings områder i London er Covent Garden, hvilket også skulle besøges denne gang. Området er fyldt med en masse små butikker, cafeer og hyggelige sideområder. Bestemt et besøg værd hvis man besøger London.

img_0921

Endnu et familie billede taget ved Themsen. Vores hotel ligger lige ved Waterloo, som er fem minutters gang fra seværdigheder som London Eye og Big Ben. Virkelig et lækkert område med gode spisesteder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

travelling to LONDON