Event hos Christina F

BEAUTY FAVORITTER – OKTOBER

Beauty Oktober

Mine beauty favoritter i Oktober måned har været..

Maybeline Fit Me Foundation, Det er en vildt god foundation, som ligger let på huden. Jeg har ikke brugt den i hele ansigtet, men kun hvor det var nødvendigt. Det er 100% en af mine ynglings foundations.

Benefit Roller Lash, Er den mascara jeg har brugt de sidste par måneder. Det er rigtig meget produkt i og det er ikke lykkedes mig at bruge den op endnu, og den er købt i Juni. Jeg er vildt tilfreds!

Sard Kopenhagen Facial Mist, Det er en mist, jeg bruger efter jeg har renset min ansigt, og inden jeg bruger en moisturizer. Den har en let duft, og frisker huden op. Jeg er vildt glad for den!

Basiron Creme, Den ved jeg virkelig ikke hvad jeg skulle gøre uden. Produktet er egentlig beregnet til Acne, men jeg bruger den alligevel og min hud tager ingen skade af det. Man skal dog bruge den jævnligt for at kunne se forskel. Jeg bruger den hver anden/tredje dag inden jeg går i seng.

Clean Skin Parfume, Det var en parfume jeg brugte konstant i foråret men nu er jeg gået tilbage til den. Jeg elsker den rene duft og holdbarheden.

Orofludo Olie, Den begyndte jeg at bruge da jeg ikke havde mere i min moroccanoil. Jeg er virkelig positivt overrasket over produktet! Det fungerer rigtig godt og er meget billigere. Dog er der ingen pumpe, men for de penge jeg har givet for den, er jeg virkelig tilfreds!

Der vil fra nu af i hvert måned komme en beauty favoritter. Det er blevet efterspurgt meget, hvilke beauty produkter jeg bruger. Derfor har jeg valgt at lave det på denne måde. Jeg håber, at i vil synes godt om det.

Jeg håber i alle har haft en dejlig weekend!

– Sofie

 

2 kommentarer

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Event hos Christina F