10 FACTS ABOUT ME

BEAUTY FAVORITTER – NOVEMBER

IMG_9675

Mine beauty favoritter i November måned har været..

Mac 15 Pallette, jeg har i denne måned brugt min Mac pallette en del. Jeg har også lige fået tilføjet Plumage og Cranberry til min palette i anledning af min fødselsdag.

Gucci Rush Parfume, det er min absolutte yndlings parfume! Jeg elsker den virkelig højt og det er bare “min duft”. Jeg startede med at bruge den for 2 år siden, og jeg har i den tid allerede brugt 2 op. Jeg var så heldig at få en ny til min fødselsdag, så nu kan jeg bruge løs af den igen.

Real Techniques børste, Jeg har også fået en lækker makeup børste fra Real Techniques til min fødselsdag af min veninde Kathrine. Jeg har brugt den HVER DAG siden, og jeg elsker den! Den er virkelig god til konturering, og så er den også bare utrolig smuk.

St. Ives. Face Scrub, jeg har fået købt endnu en af denne scrub til ansigtet, fordi min blev taget i lufthavnen da jeg var i London. Den er sindsyg god og jeg synes hurtigt at man kan se en forbedring! Den kan købes i Normal til 29 kr.

Chanel Black Satin 219 Neglelak, hvis at i har fulgt med på bloggen, ved i at jeg ALTID har neglelak på. En af mine ynglings er Black Satin 219 fra Chanel. Den holder i lang tid, og krakelerer ikke nemt, og det er rigtig vigtigt for mig.

– Sofie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 FACTS ABOUT ME