MÅNEDENS DRØMMEKØB - PRADA SOLBRILLER

BEAUTY FAVORITTER MARTS

IMG_0732

Max Factor Skin Luminizer, jeg har været rigtig glad for denne foundation i marts måned fordi, at den ligger utrolig let på huden, men sammen tid dækker den også rigtig godt.

Mac Bronzer, jeg er igen begyndt at bruge min bronzer fra Mac efter en lang pause. Jeg synes, den passer ret godt til foråret fordi, at den er ikke helt så matte som mine andre bronzers.

Gosh Primer, denne primer fungerer utrolig godt for mig! Den får min hud til at se mere flawless og illuminating ud, så det har klart været mit favorit produkt i denne måned!

Basiron Creme, jeg er i denne måned begyndt at bruge min basiron creme igen. Jeg har haft nogle små urenheder, og denne creme fjerner dem ALLE sammen!

Benefit Roller Lash Mascara, denne mascara fungerer bare utrolig godt for mig. Det er svært at anbefale den fordi alle har forskellige øjenvipper som kræver forskellige produkter. Men denne mascara er nok min yndlings fordi, at den bukker ens vipper utrolig godt!

 

2 kommentarer

 • Flora

  Altså det virker lidt som om du bare bruger kathrines ting? Men jeg kan jo self ikke vide om du bare har de samme ting. Men elsker din blog, og du er virkelig virkelig smuk❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Kücken

   Haha, nej jeg bruger ikke Kathrines ting. Hun har heller aldrig nævnt nogle af tingene i det her indlæg. Men tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MÅNEDENS DRØMMEKØB - PRADA SOLBRILLER