THURSDAY TUNES 8.0

BEAUTY FAVORITTER FEBRUAR 2017

img_1812

img_1814

Batiste dry shampoo, jeg har i virkelig lang tid ikke brugt dry shampoo, men jeg besluttede mig for, at prøve det igen da jeg skulle til Frankring. Jeg er blevet virkelig positivt overrasket og jeg tror, at det skyldes at denne dry shampoo er beregnet til mørkt hår, og man får derfor ikke den grimme grå nuance i håret. Jeg er derfor begyndt at bruge det meget ofte, fordi jeg synes, at det giver en pæn og naturlig volume i håret.

Dove body lotion, jeg har været så glad for denne body lotion den seneste måned, men det er jeg generelt i vintermånederne. Den giver nemlig en lille smule glød, og man kommer til at fremstå en smule brunere, men det er en meget lille forandring, hvilket jeg godt kan lide. Jeg bruger den over hele kroppen og især i ansigtet, da jeg noglegange føler, at jeg falder i et med sneen udenfor, og det hjælper denne skønne bodylotion mig med ikke at føle.

Mac foundation, om morgenen skal det hele være utrolig nemt og hurtigt for mig, og derfor er det vigtigt at min makeup rutine er hurtig og effektiv. Denne foundation er virkelig hurtig at blende ind i huden, og det giver et virkelig naturligt look, hvilket jeg er stor tilhænger af.

Mac blush, for at hjælpe mit ansigt med ikke at være for blegt og kedeligt elsker jeg at tilføje en smule blush på kinderne. Jeg synes det skaber en meget pænere hud, og det giver en vildt fin glød til ansigtet. Jeg skifter meget mellem mine produkter, men i denne måned er jeg begyndt at bruge en gammel blush fra Mac, som har været i min makeuppung i mange år efterhånden. Jeg bliver altid overrasket over hvor fin og let farven er, og derfor har det været en klar favorit for mig i denne måned.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THURSDAY TUNES 8.0