FULL DAY BIRGER ET MIKKELSEN OUTFIT

BEAUTY FAVORITTER DECEMBER

IMG_9922

Mine Beauty favoritter i denne måned har været:

Stone Lipstick fra Mac, jeg købte den i juledagene og har allerede fået brugt den meget. Det er en sindsygt flot farve og jeg overvejer stærkt om jeg skal kreere et makeup look med den til nytår. Hvad synes i?

Powder Brush fra Real Techniques, jeg fik pudderbørsten fra Real Techniques i julegave og har brugt den hver dag siden! Den er utrolig blød og så fungerer den godt til, at sætte foundationen med en pudder.

Dagcreme fra Beautyfarm, jeg købte denne dagcreme i normal til 34 kr. og wow det er et fantastisk godt køb! Dagcremen fungerer rigtig godt, den fugter huden rigtig meget samtid med at det tørrer rigtig hurtigt ind i huden. Den kan jeg klart anbefale!

Sonic System rensebørste fra Clinique, jeg fik den populære rensebørste fra Clinique i julegave, og har brugt den siden. Jeg kan allerede nu se en tydelig forskel på min hud. Jeg glæder mig så meget til at se et resultat på længere sigt. Jeg kunne forstille mig, at det er sådan en ting, man ikke kan undvære når man først, har fået anskaffet sig en.

Paint Pot fra Mac, i denne måned har jeg brugt min paint pot i farven “soft ochre” hver dag! Jeg bruger den også selvom jeg ikke har makeup på fordi, at den gør at man ikke kan se blodårene over øjenlåget så tydeligt. Den fungerer også super godt som en primer under øjenskyggen og gør at det holder hele dagen.

– Sofie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FULL DAY BIRGER ET MIKKELSEN OUTFIT