UDSALGSFAVORITTER FRA BOOZT

BEAUTY FAVORITTER DECEMBER 2016

img_1511

I dag er det blevet tid til mit sidste indlæg med beautyfavoritter i år 2016. Det er helt vildt, at tiden er gået så hurtigt, og jeg er så taknemmelig for alle jer, som har fulgt med igennem år 2016.

Basiron creme, jeg har før nævnt denne creme i mine beautyfavoritter, og jeg nævner den igen fordi, at den er utrolig god. Jeg bruger den i de perioder hvor jeg har urenheder. Den fjerner dem med det samme, og det er virkelig dejligt.

Raunsborg læbepomade, denne læbepomade er super god, og jeg har brugt den konstant i denne måned. Den fugter læberne som den skal, og efterlader dem ikke tørre.

Chanel neglelak, jeg har efterhånden nævnt Chanels neglelakker en del gange, og min samling er blevet ret stor. De er klart mine yndlings neglelakker, da de holder i lang tid! Denne farve er nr. 18 og den er en super flot dyb rød.

Zoeva børster, jeg fik disse børster i adventsgave, og jeg er virkelig glad for dem! De er utrolig lækre og kvaliteten er vildt god.

Jeg håber, at i får en fantastisk nytårsaften, og at i kommer godt og sikkert ind i år 2017.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UDSALGSFAVORITTER FRA BOOZT