A TYPICAL WEEKDAY OUTFIT

BEAUTY FAVORITTER APRIL

IMG_1028

Mac Blush peaches, jeg har været rigtig glad for denne blush fra Mac. Sammen med bronzer og highlighter giver de virkelig den perfekte hud! Det ser så utrolig pænt ud, at have blush på! Jeg har næsten aldrig brugt blush, men jeg har simpelhen opdaget hvor ekstremt pænt det er!

Origins bodylotion, denne bodylotion fra origins er simpelthen utrolig god. De fugter huden virkelig godt, og så er den uden parfume.

Maybelline Fit me concealer, denne concealer reder mig hver eneste dag, og det er den bedste concealer jeg har haft til dags dato. Jeg ved at mange på youtube også snakker positivt om denne concealer og efter at have prøvet den, kan jeg kun give dem ret!

Dr. Hauschka dagcreme, jeg har brugt denne dagcreme hele april måned og den fungerer bare super godt! Jeg har aldrig oplevet en creme som fugter så godt som denne! Dog er den lidt lang tid om at tørre ind i huden, men når den er tørret ind, er huden VIRKELIG blød! Den dufter også super fint at rose.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A TYPICAL WEEKDAY OUTFIT