DIMISSION OUTFIT IDEAS

BEAUTY FAVORITTER APRIL 2017

image1

Zarkoperfume Molekyle Perfume, jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg aldrig har delt denne perfume med jer, når det er en af mine absolutte favoritter. Den har en super dejlig duft som er en smule mandlig, hvilket jeg sjovt nok faktisk godt kan lide, haha. Den er i hvert fald så lækker!

  Moroccanoil, de fleste af jer kender nok allerede dette vidunder, og dens helt særlige evne til at gøre håret sundt og utrolig blødt. Denne olie har været utrolig populær på YouTube, og er det nok stadig. Jeg kan i hvert fald kun anbefale den til jer, som ønsker et langt sundere hår.

Plasir Day Creme, jeg er i denne måned begyndt, at bruge denne super gode dagcreme. Den fungerer som den skal, og jeg elsker, at den tørrer ind i huden super hurtigt, og ikke efterlader huden fedtet.

Clinique rensebørste, hvis i har fulgt med på bloggen i lang tid, kender i nok godt min kærlighed til denne rensebørste fra Clinique. Jeg bruger den i de perioder, hvor min hud begynder at blive irriteret. Med den rigtige ansigtsscrub fjerner den alle ens urenheder med det samme. Jeg vil på ingen måde kunne undvære denne i min ansigts-rense-rutine.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

DIMISSION OUTFIT IDEAS