8 BUDGETVENLIGE NEDERDELE

asos favoritter + rabatkode

asos

AFFILIATE: kjole // t-shirt // jumpsuit // kjole // jumpsuit // trenchcoat // kjole // top // top // jakke // top // kjole // kjole // kjole // top // nederdel

Jeg har fundet en masse fine items på Asos, som jeg tænkte, at jeg ville dele med jer. Jeg har selv købt denim kjolen og leopard mesh t-shirten. Jeg tænker at denim kjolen vil være en super sød sommerkjole, som både kan bruges i hverdagen, men også til finere begivenheder. Det var lidt et sats at købe leopard t-shirten, da det ikke er noget jeg normalt ville købe, men den er super billig, og så tænker jeg, at man kan bruge den til fester. Jeg overvejede også stærkt at købe den lange blomstrede kjole og det hvide nederdel, men det må blive en anden gang.

Koden EVERY20 giver 20% på alt på Asos. Koden gælder indtil onsdag kl. 08.00.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 BUDGETVENLIGE NEDERDELE