DE PERFEKTE FLARE BUKSER

APRIL MÅNEDS VIBES

Musik fra Spotify 

Sidste måned delte jeg mine marts måneds vibes, og det er igen blevet tid til at dele mine yndlings sange fra den forrige måned. I april måned har jeg virkelig fundet en masse godt musik. Jeg har især været vild med sangen Alle Skuffer Over Tid af The Minds of 99, fordi den har en virkelig god melodi, og så elsker jeg teksten! Derudover har jeg også hørt The Neighbourhoods nye album meget, og der iblandt har jeg også fundet mine favoritter, som også er en del af de ovenstående sange.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE PERFEKTE FLARE BUKSER