MINE STØRSTE ØNSKER I 2019

ADIDAS CHUNKY SNEAKS

 

AFFILIATE: ADIDAS falcon / ADIDAS yung 1 / ADIDAS temper run / ADIDAS falcon

Det er nok ikke nogen overraskelse, at jeg er ret vild med sneakers fra Adidas. Jeg synes helt klart at de laver de pæneste street wear sneakers, og derfor drømmer jeg om at eje nogle flere derfra. Min sneaker samling består allerede af de multi farvede Adidas Falcon, men jeg drømmer bestemt også om Yung 1 modellen. Derudover viste jeg i dette indlæg nogle utrolig lækre Temper Run sneaks, som jeg ønskede mig til min fødselsdag, men de var desværre umulige at anskaffe.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE STØRSTE ØNSKER I 2019